Waar zijn degenen die last hebben van onbeantwoorde liefde voor

Waarschijnlijk is het moeilijkst met onbeantwoorde liefde om toe te geven dat we niet geliefd zijn. Begrijp wat te geloven in een antwoordgevoel is niet waard. En zeg tegen jezelf dat er niets is om op te hopen. Om te stoppen met draaien in dit wiel, heb je een echte moed nodig. We gaan om met de expert hoe het te doen.

Wat als u constant verliefd wordt op degenen die niet beantwoorden? Bij degenen die om verschillende redenen niet beschikbaar zijn of gewoon hun geluk hebben gevonden?

Degenen die worden gekenmerkt door persoonlijke volwassenheid, echte volwassenheid vallen niet in dergelijke situaties. Als we ze hebben bereikt, kunnen we geen illusies meer opbouwen, maar gezonde gelijke relaties met andere mensen. Maar als dit niet over ons gaat, moet je eerst begrijpen waarom we er onbeantwieler van houden, wat we hopen en, vooral, dat we verliezen, terwijl we deze hoop voeden.

Investeringen die niet zullen afbetalen

Mensen proberen al vele eeuwen de liefde uit te leggen en erin zijn hierin geslaagd. Vanuit het oogpunt van de psychologie kan dit gevoel worden beschouwd als emotionele investeringen in het gekozen object, dat wil zeggen, gedachten en gevoelens gericht op een specifieke figuur. Hoe meer gedachten en gevoelens we naar een persoon richten, hoe meer de betekenis ervan voor ons groeit.

We volgen zijn sociale netwerken, vragen naar hem van gemeenschappelijke kennissen, fantaseren over een willekeurige vergadering, op zoek naar een aanspreekpunt en plannen een gezamenlijke toekomst in onze gedachten. Dit is hoe een groot gevoel opgroeit: van een kleine korrel van interesse, bevrucht door dromen, tot een bloeiende boom van liefde. Maar of de vruchten op deze boom zullen worden gebonden?

Als het onderwerp van dromen geïnteresseerd raakte en ook intensief in ons begon te investeren, zal natuurlijk worden vastgebonden – in de vorm van een wederzijds gezond gevoel, waarin partners op gelijke voet worden geïnvesteerd. Zo niet, dan zal onbeantwoorde liefde gebeuren. En hier is wat kenmerkend voor ons is in deze staat.

Zelfverdediging

Maar je kunt eindeloos investeren: hoop, denk, plan de toekomst – in plaats van te stoppen en de waarheid eerlijk te herkennen. Wat hopen we?

Niet altijd zijn we klaar om de situatie nuchter te beoordelen. Daarom verbergen we ons achter standaard stereotypen: “Je moet vechten voor liefde”, “ware liefde zal alle obstakels overwinnen”, “we moeten in de beste geloven”. En ga door met een -zijdige beweging langs de weg van een onbeantwoord gevoel.

Onze hoop kan voorwaardelijk worden onderverdeeld in excuses en vervormingen. De excuses worden opgeroepen om een ​​gevoel van ongemak af te saai van het gebrek aan feedback dat aan u wordt gericht en de bestaande situatie uit te leggen.

Mijn geliefde is bijvoorbeeld druk, dus hij let niet op mij. Geliefde is verlegen om interesse te tonen. De geliefde werd in ernst opgevoed en leerde niet te tonen. Het werkt totdat het vrij duidelijk wordt: deze persoon houdt niet van me.

En hier zijn de vervormingen verbonden. Dit zijn bijzondere antwoorden op de vraag: “Waarom houden ze niet van me?»Massopties: niet mooi genoeg, rijk, slank, slim, succesvol enzovoort. En we beginnen te hopen dat zodra we rijk worden, we zullen afvallen, een begrafenis, we zullen publieke erkenning bereiken, de geliefde zal aandacht aan ons besteden. En dit is opnieuw de weg naar nergens!

Het is onmogelijk om liefde te verdienen. Deze vervorming is gebaseerd op de diepe overtuiging dat we niets zijn totdat het gewenste object van ons houdt. Maar je leven op het bouwen van dit principe betekent dat je niet op jezelf en je behoeften bent gericht, maar op externe omstandigheden. Sta andere mensen toe om alles te bepalen wat ons overkomt.

Dit is een infantiele, niet -levensvatbare positie. Hetzelfde als de aandacht van het “afpersen” dat ze ons niet van goodwill willen geven. Het is helemaal niet onze taak om erachter te komen waarom we niet geliefd zijn. Onze taak is om te zien dat er geen omgekeerde hitte is, wat betekent dat het geen zin heeft en in deze persoon investeert.

Ik hield niet van, houdt niet van, zal niet liefhebben?

Als een persoon in ons investeert, zal hij liefhebben. Maar ze worden niet op een rij in iedereen geïnvesteerd. Trek interessante, ontwikkelde, energieke en energetisch gevulde mensen aan. Ze hebben libido, ze kunnen een seksuele “magneet” zijn, omdat seks energie is.

En als we uitgeput zijn in onbeantwoorde liefde, verliezen we energie en seksualiteit. Ze kijken ons aan als een aseksueel wezen. Daarom is het noodzakelijk om uit de positie van een onbeantwoorde kapitein te komen, dat wil zeggen vanuit de positie van co -afhankelijkheid.

Wat is https://libidoverhogen.com/mannelijke-geslachtsdrift-en-testosteron-wat-bepaalt-echt-het-libido-bij-mannen/ co -afhankelijkheid?

Dit is in feite onvolwassenheid en gebrek aan interne steunen. Met co -afhankelijkheid hebben we:

  • Er is geen gezond zelfbeeld, het is altijd vereist om iemand anders te prijzen en te evalueren;
  • Er is geen vaardigheid van onafhankelijke herstel van emotionele krachten, en een gevoel van geluk wordt alleen bereikt in alliantie met iemand;
  • Er is geen bereidheid en vermogen om hun problemen op te lossen, het is noodzakelijk dat iemand constant helpt.

Dat wil zeggen, om zich als een holistisch persoon te voelen, heeft een andere persoon een co -afhankelijk nodig, alleen door interactie met hem is het mogelijk om gelukkig te zijn. Zo’n onvolwassenheid is kenmerkend voor iedereen, we zijn zo geboren. Maar de levenstaak van iedereen is om een ​​volwassen persoon te worden. De aard van de relatie die een persoon kan creëren, en in het algemeen een gevoel van geluk, hangt hiervan af.

We investeren in onszelf

Daarom is het, voordat hij in een ander investeert, de moeite waard om goed te investeren en degene te worden in wie ze willen investeren, van wie ze zullen dromen om liefde en aandacht te geven. Om een ​​gezond zelfvertrouwen te vormen, emotionele krachten te herstellen, leer je eigen problemen op te lossen.

Als je onafhankelijk, interessant, ontwikkeld bent geworden, kun je op gelijke voet een gezonde relatie opbouwen. En dit is een gelukkige wederzijdse liefde.

Leave a Reply