Vi förbereder kroppen för sommaren: 5 böcker som motiverar, men våldtar inte

Ju närmare sommaren, desto oftare tänker många av oss om en förändring i livsstilen – mot sport och mer hälsosam näring. Så att säkringen inte försvinner efter den första måndagen, tillsammans med Doctor Television Channel, har vi förberett ett urval av böcker som hjälper dig att inte gå av den avsedda vägbanan.

1. "Haws: du behöver det? Hur reglerna för ett hälsosamt liv förändras ", Julia Verklova

Medicinsk journalist och kandidat för filosofiska vetenskaper, Julia Verklova, är övertygad om att memoriserade sportpostulat som "behöver passera tio tusen steg dagligen" är tomma fraser som inte vetenskapligt förstärks av någonting. I sitt litterära arbete avslöjar författaren marknadsföringstricks om hälsosam livsstil och hjälper dig att skilja mellan främjade uttalanden från riktigt användbara regler.

Förresten, boken är pristagaren av det litterära medicinska priset "Self -Sovereign 2021". Du kan ansöka om deltagande i den nya säsongen på webbplatsen.

2. "Bok om kroppen", Cameron Diaz

Skådespelerskan är övertygad: Hemligheten med alla åtdragna figurer ligger i korrekt näring och ingenting mer. Här hittar du inte uppsättningar av övningar eller dietsamlingar. Diaz kommer att berätta hur du lär dig att höra min kropp och hjälpa honom. Enligt hennes åsikt kommer en hård och tonad kropp att låta hans ägare erövra alla vertikaler.

Ofta använder vi som riktlinje upplevelsen av framgångsrika människor, och om det också är en sexsymbol för Hollywood, fördubblar motivation av sig själv ibland.

3. "Psykosomatik med övervikt. Det handlar inte om mat ”, Natalia Shcherbinina

Författaren närmar sig analysen av övervikt från en psykologisk synvinkel. Hon är säker på att problemen är i huvudet, så du måste arbeta med grundorsaken till övervikt och inte för att färga dig själv med hunger och grymma fysiska övningar. På sidorna i denna bok delar Natalya Shcherbinina användbar livshackar på hur man kan stoppa kampen med övervikt i huvudet och mobilisera för att gå ner i vikt https://www.uccev.com/4-tips-som-verkligen-lockar-man/.

4. "Friska tarmar", Justin Sonnenburg, Erica Sonnenburg

Denna bok är en studie av hur den mänskliga tarmmikrofloraen förändras under hela sitt liv. I den hittar du många nyfikna material som visar det allvarliga inflytandet från tarmmikroflora på en persons brunn och andra aspekter av hans liv. Det är bekvämt att denna information kompletteras med recept av friska rätter.

5. ”Zozhnikens bok. Fysisk utbildning, näring och sunt förnuft ”, Alexander Maksimenko, Maxim Kuderov, Julia Kuderova

Författarna till boken försökte förmedla till läsaren idén att en hälsosam livsstil inte är lika tuff diet och tröttande träning. Det viktigaste är måttlighet. I den här utgåvan ser du inte bara tips om hur man äter och tränar, utan också motbevisningar av de vanliga myterna om hälsosam livsstil. Till exempel är det möjligt att äta efter sex, hur och varför beräkna din dagliga kalorimorm.

  • Hur man inte faller i en fälla pseudo-zozh: Nutritionistens rekommendationer
  • 10 av reglerna för hälsosam kost som var och en kan observera
  • Sport för dem som inte vill gå ner i vikt

Psykologier bjuder in

  • om projektet
  • Villkor
  • Reklam på webbplatsen
  • Villkor
  • Regler för deltagande i tävlingar

© 2006-2022 Network Edition "Psychologies.RU – Den officiella webbplatsen för tidningen Psychologies (Psycholojis) ", Shkulev Media Holding / Ooo "Shkulev Media Holding".

Intyg om registrering av media EL No. FS77-82353, utfärdat av den federala tjänsten för övervakning av kommunikation, informationsteknik och masskommunikation (Roskomnadzor) 23.elva.2021.

Alla rättigheter förbehållna. Varje reproduktion av webbplatsmaterialet utan tillåtelse från redaktionskontoret är förbjudet. 16+

Leave a Reply